Vuokraus -ja varausehdot


 • Varaus- ja peruutusehdot

  Maksamalla varausmaksun hyväksyt ehdot.

  Vuokrasta 50% (tai 100%, katso maksuehdot) toimitetaan varauksen yhteydessä, jonka maksukuittia vastaan varaus vahvistetaan.

  Varaus tulee peruuttaa viimeistään kaksi viikkoa ennen vuokrausajankohtaa, pienemmällä varoajalla peruutettujen varauksien kustannuksista sovitaan aina tapauskohtaisesti. Mahdolliset peruutukset toimitetaan aina kirjallisesti vuokranantajalle.

  Varaus mitätöidään ja ensimmäistä 50% osaa ei palauteta, mikäli toista 50% osaa vuokrasta ei suoriteta määräajassa ja/tai varausta ei peruta ennen toisen suorituksen määräaikaa.

  Noudatamme lisäksi yleisiä mökkivuokrausehtoja: https://mokkivuokraajat.fi/yleiset-mokkivuokrausehdot

 • Maksuehdot

  Vuokrasta ensimmäinen 50% osa toimitetaan varatessa ja toinen 50% viimeistään neljä viikkoa ennen varausajankohdan alkua.

  Mikäli varaus tehdään alle neljä viikkoa ennen vuokrausajankohdan alkua, varauksen yhteydessä toimitetaan 100% vuokrasta.

 • Muita vuokraehtoja

  Mökissä ja lasitetulla terassilla lemmikkieläimet, sekä tupakointi ovat ehdottomasti kielletty.

  Mökissä juhlien järjestäminen on kielletty. Mikäli vuokralainen aiheuttaa toistuvaa häiriötä tai mökillä ilmenee muuta väärinkäytöstä, vuokranantaja voi purkaa vuokrauksen välittömästi ilman hyvityksiä.

 • Vakuudet ja vahingonkorvaukset

  Vuokralainen on velvollinen ilmoittamaan aiheuttamansa vahingon vuokranantajalle ja korvaamaan sen; uuden vastaavan hankinta tai rikkoutuneen/vaurioituneen ennallistaminen sellaiseen kuntoon, kuin se oli ennen vahinkoa.

  Mikäli mökissä ilmenee aiheutettua vahinkoa vuokrauksen jälkeen, on vuokranantajalla oikeus periä em. kulut takautuvasti.

  Mökki tarkistetaan jokaisen vuokrauksen jälkeen.
Toimitilat Seinäjoki / Rukatunturi: https://www.creale.fi