Arvostelut

Viihtyisä ja hyvin varusteltu mökki. Neliöt käytetty erinomaisesti, sillä jopa neljä aikuista ja kaksi lasta mahtui hienosti. Rauhallinen ympäristö ja kivan kävelymatkan päässä hiihtokeskuksesta.

Karita


Erittäin siisti ja ajatuksella sisustettu laadukkailla kalusteilla. Hyvät sängyt, peitot ja tyynyt, yleensä kannan omaa tyynyä mukana mutta täällä ei ollut sille tarvetta. Tosi kattavasti varusteltu, EA-tarvikkeet, pesuaineet ja ruuanlaittotarpeet, varsinkin jälkimmäisissä on yleensä toivomisen varaa muissa vastaavissa.

Tuomo


Erittäin siisti, toimiva, kivasti sisustettu, kompakti mökki ja rauhallinen ympäristö.

Ulla


Nelihenkisenä perheenä reissattiin ekaa kertaa Kuusamoon. Mökki sijaitsi erinomaisesti lähellä Länsi-rinteitä, mutta silti erittäin rauhallisella alueella. Uusi mökki ja kaikki oli viimeisen päälle. Vahva suositus!

Timo


Erittäin siisti hyvin varusteltu mökki rauhallisella paikalla, ja kaikki palvelut helposti saavutettavissa. Suosittelen.

Jyrki


Todella hieno, siisti ja toimiva mökki. Hyvä varustelu, kelpaa viettää lomaa.

Juha


Siisti ja hyvällä maulla sisustettu mökki.

Juha


Mökki on erittäin siisti ja todella hyvin varusteltu. Mm. kuivauskaappi, joka tuo mukavuutta ja helpotusta aktiiviseen lomaan. Sijainti on hyvä, lähellä kaikkea, mutta silti metsän rauhassa. Ehdoton suositus!

Anniina


Mökki oli todella hieno ja kaikin puolin toimiva.

Tarja


Siisti ja hyvin varusteltu mökki metsän rauhassa. Hyvä sijainti.

Linda

Villa Nallenkolo-kylttiä olisimme kaivanneet, niin olisi ollut helpompi löytää oikeaan asuntoon. Muuten olimme koko "pakettiin" tosi tyytyväisiä :)

Juha


-Kyltti lisätty!-

Kaikinpuolin siisti, kompakti ja viihtyisä mökki. Haluan ehdottomasti tulla toistekin!

Anniina


Miehet kotiutuivat reissustaan ja olivat tosi tyytyväisiä majoitukseen. Oli kuulemma ihan parhaimmasta päästä loma-asuntoja, jos vertaa muihin, missä on oltu. Lukuvaloja olisi makuuhuoneisiin kaivattu.

Anita


-Lukuvalot lisätty!-

Rauhallisella paikalla, josta lyhyt matka autolla Talvijärven hissille. Tosi siisti ja viihtyisä mökki. Nuorekas sisustus. Hinta-laatusuhde parasta, kun hissiliput kuuluvat hintaan.

K&M

Siisti, hyvin varusteltu ja tyylillä sisustettu sekä laadukkaasti kalustettu. Mökki on hyvällä paikalla, olemme olleet erittäin tyytyväisiä.

Susan


Uusi erillismökki rauhallisella sijainnilla automatkan päässä rinteistä ja laduista. Omistaja vastasi ripeästi viesteihin ja varaus sujui helposti. Eteiskaappien määrä ei riittänyt 4 hengen hiihto- ja laskettelukamoille. Makuuhuoneet riittävän kokoiset ja niissä pari kaappia. Hyvät sängyt ja kph tilava.

Kati

Lyhyellä varoitusajalla löytyi loistava mökki.

Tanja


Kiitos Nallenkolon vuokraamisesta. Tosi siisti ja käytännöllinen mökki. Varustuskin passeli.

Kati ja Make


Suosittelen! 5/5

Johannes

Tykkäsimme koko perhe mökistä; siisti, hyvä varustelu, sopivan kokoinen, rauhallinen sijainti. Omistaja vastasi hyvin viesteihin. Plussaa kausikorteista ja sähköauton lataus-mahdollisuudesta! Ehdottomasti tullaan uudelleen. Vahva suositus.

Tiina

Kiitos paljon loistavasta ja laadukkaasta majoituksesta Villa Nallenkolossa. Majoitus ei jättänyt juuri toivomisen varaa ja majoituksen hintaan kuuluneet hissiliput kruunasivat ehdottomasti meidän kokonaisuuden.

Mökki oli siis tullessamme siisti ja sellaisella kädellä itsekin Nallenkoloa kohtelimme.

Jos mahdollista, palaamme varmasti Nallenkoloon, kun seuraavan kerran Rukalle suuntaamme.

Kiitos vielä ja mukavaa kevättä!

Mika

Sijainti oli loistava, lyhyen ajomatkan päässä Ruka- keskuksesta.

Johanna

Kiitos, että saimme yöpyä kohteessa.

Olimme oikein tyytyväisiä mökkiin, erityiskiitos mökin siisteydestä ja siisteistä ja hyvistä petivaatteista ja sängyistä.

Sanna & perhe

Mökki oli oikein viihtyisä ja juuri sopivan kokoinen meille.

 Kiitos vuokrauksesta!

Ilona & perhe

Erittäin siisti kohde hyvällä sijainnilla. Tiedusteluihin vastaaminen erittäin nopeaa ja sujuvaa. Erityiskiitos laadukkaista ja siisteistä vuodevaatteista ja sängyistä. Mökin ympäristö rauhallinen ja häiriötön. Mökin varustelutaso hyvä myös lasten kanssa matkustaessa.

Sanna

Super schönes Haus mit Sauna und Kamin

Perfekt für Nordlichter schauen da an einer Lichtung liegt, das Haus ist groß und komfortabel, die Sauna ist super, der Kamin auch. Man bekommt nichts mit von den Nachbarn. Die Küche ist mit allem was man braucht ausgestattet. Der Eigentümer ist stets erreichbar und kümmert sich um alles, ein Service Team ist auch erreichbar und kann alles bringen.

Niccolo

Sijainti vastasi odotuksia. Mökki kaunis, viihtyisä, raikas ja tyylikäs.

Vuokko

Erittäin kiva mökki, kaikki tarpeellinen löytyi. Hyvällä maulla sisustettu ja varusteltu. Hiljainen ja mukava ympäristö, ja lähellä keskusta. Paras mökki, missä Kuusamossa olemme vierailleet.

Liisa, Sami ja Pauli

Lähdimme juuri kotia kohti onnistuneen hiihtolomaviikon jälkeen. Kiitos, mökki oli siisti ja hyvin varusteltu.


 Kiitos vielä mökin vuokraamisesta. 😊

Sonja & co.

Hyvin varusteltu ja hyvässä kunnossa oleva mökki lähellä rinteitä. Iso plussa hissilipuista. Tullaan ehdottomasti uudestaan. Vuokraaja vastaa nopeasti kyselyihin.

Juha


Toimitilat Seinäjoki / Rukatunturi: https://www.creale.fi